AKS drive : O nama

AKS drive : O nama

AKS DRIVE D.O.O

Preduzeće AKS DRIVE DOO je prodajni diler i ovlašćeni serviser ŠKODINIH vozila za teritoriju opštine Šabac i Mačvanskog okruga, tako da kao jedini ovlašćeni predstavnik, a u sistemu ovlašćenog uvoznika ŠKODE za R. Srbiju, pruža sve usluge prodaje, servisiranja i održavanja ŠKODINIH vozila na ovoj teritoriji.
 

U našem prodajno – servisnom centru se možete upoznati sa svim modelima ŠKODE, a naše prodajno osoblje će Vam pomoći da odaberete pravi model za Vas. 
Uzimajući u obzir da Vam ŠKODA može ponuditi široku paletu kako modela, tako i motora i paketa opreme, ne sumnjamo da ćete napraviti pravi izbor za Vas. 
 

Međutim ukoliko je Vašem automobilu potreban redovan servis ili eventualna popravka nekog kvara, naši obučeni mehaničari, električari, elektroničari, limari i farbari, koji poseduju ŠKODINE certifikate će sigurno uspeti da pronadju pravo rešenje za Vas.
 

Ako Vam i to od finalnih servisnih usluga nije zadovoljilo Vaše prohteve, tu smo da Vam ponudimo, kako vulkaniziranje, reglažu točkova na vozilu, hotel guma, vrhunsko mašinsko pranje sa najkvalitetnijim sredstvima, a u našem servisnom centru možete izvršiti i sve vrste limarsko/farbarskih radova.
 

Naše ambicije i želje su da na teritoriji opštine Šabac doprinesemo boljem, kvalitetnijem i bržem usluživanju sadašnjih i budućih korisnika i vlasnika ŠKODA vozila.
 

Mi smo sada tu da brinemo o Vašem automobilu.