Servis : Rezervni delovi

Servis : Rezervni delovi

Škoda originalni delovi

Niko ne razume vaše vozlio bolje od proizvođača. Iz tog razloga su i Škoda originalni delovi pravi izbor.Naš bogato snabdeven magicin rezervnih delova omogućava da brzo i lako reagujemo na Vaše potrebe.
Samo proizvođač zna funkciju i najmanjeg dela u vašem automobilu. Takođe, samo proizvođač zna koji se parametri moraju ispoštovati da bi deo optimalno radio. Zbog vaše sigurnosti i zadovoljstva koristite originalne Škodine delove.
Ovi delovi po svojoj izradi, dimenzijama i materijalu u potpunosti odgovaraju propisima Škode. Uprkos stalnom praćenju situacije na tržištu, Škoda ne može proceniti pouzdanost, sigurnost i prikladnost rezervnih delova tuđe proizvodnje, pa iz tog razloga za njih ne može preuzeti odgovornost.
Nabavku i ugradnju kako rezervnih delova tako i prateće opreme za Vaše vozilo vršimo u što kraćem roku, a činjenica da ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove obezbeđuje Vam garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.


 

Tehnologija

Napredak koji zahteva proizvodnja, kupci i tekući trendovi u ovoj industriji je konstantno prisutan u našim tehničkim rešenjima sa ciljem da se napravi originalni deo koji će izaći u susret očekivanjima.
Poslednja tehnologija, koristi kompjutere u proizvodnji. Industrijski dizajn i testiranje su postali praksa u Škodinoj fabrici.
Škodini originalni delovi su sigurno dostigli visok stepen razvoja, kao rezultat svih modifikacija i inovacija koje su bile neophodne u toku proizvodnje određenog dela.


 

Asortiman

Škoda Auto snabdeva tržište originalnim delovima kroz mrežu autorizovanih dilera. Kroz ovaj program, kompanija nudi kompletan asortiman delova za sve aktuelne modele automobila. Našim kupcima “Ristić NV Auto doo” može ponuditi sigurnost u toku vožnje i servis u svim slučajevima.Naš magacin je snadbeven velikom količinom orginalnih rezervnih delova, tako da na svaki zahtev klijenta možemo brzo odreagovati i otkloniti kvar u najkraćem roku, pri čemu dajemo garanciju na 24 meseca na sve ugrađene delove.


 

Kvalitet

Škoda Originalni delovi moraju proći testove kvaliteta kako bi garantovali funkcionalnost celokupnog automobila.
Zahvaljujući kvalitetu, Škoda originalni delovi, imaju dug vek trajanja sa čim se i poklapa garancija koju dobijate od Škode. Odnos cena/kvalitet je takav da se bez brige mozete smestiti u vaš automobil, opustiti i uživati u vožnji.

Okolina

Zaštita životne sredine je jedan od najvećih izazova danas. Škoda Auto izlazi u susret svim standardima koje zahteva proces proizvodnje. Ono što je nedavno započeto s pet delova, obuhvata danas asortiman od preko 8.000 pozicija unutar 42 grupe proizvoda: od polovnih auto-delova nastaju novi originalni obnovljeni delovi. U cilju reciklaže, program zaštite životne sredine, podrazumeva povratak dela, kada je to ekonomski opravdano - ništa što se može ponovo koristiti neće biti bačeno.

Tehnologija obnavljanja omogućava ponovnu upotrebu velikog broja istrošenih delova. Ne može se dovoljno naglasiti važnost ovog ekološkog zbrinjavanja.
 

Dodatna oprema

Pored prodaje rezervnih delova, servisiranja Škoda vozila u i van garantnog roka, kao i servisiranje svih vozila iz Volkswagen koncerna, firma Ristić Nv auto doo Vam može ponuditi i orginalnu Škoda dodatnu opremu u vidu navigacionih i audio-video uređaja, aluminijumskih felni svih dimenzija i druge dodatne opreme za Vaše vozilo.
Kod nas možete nabaviti orginalne Škoda patosnice(tekstilne i gumene), presvlake za Vašeg ljubimca, a posedujemo i veliki izbor autokozmetike.
Castrol je jedan od vodećih proizvođača motornih ulja i već duži niz godina saradjuje sa Škodom. A u Ristić NV Autu možete kupiti motorna ulja ovog i drugih proizvođa.
Ukoliko se brinete za sigurnost Vašeg vozila, u Ristić Nv Autu doo možete ugraditi sisteme za zaštitu od krađe kao što su Meta alarmi, Zeder, Guardian i drugi.