ŠKODA CONNECT

ŠKODA CONNECT

Živeti život u 21. veku znači biti uvek on line. Nema veze da li planirate putovanje na svom računaru ili zakazujete održavanje - uvek ste povezani sa svojom ŠKODOM.

SMARTLINK+

Sa sistemom SmartLink+ (ŠKODA Connectivity podržava MirrorLink®, Apple CarPlay i Android Auto) možete bezbedno koristiti telefon tokom vožnje. Takođe, videćete sve odobrene aplikacije a koje podržavaju MirrorLink®, Apple CarPlay ili Android Auto. SmartLink+ sistem takođe uključuje i SmartGate funkcije. One omogućavaju da se telefonom preko WiFi mreže uključite u sisteme vozila i imate uvid u eke od podataka kao što je potrošnja, statistici i slično.

SmartLink omogućava povezivanje automobila i pametnog telefona koristeći Apple CarPlay, Android Auto i Mirrorlink™ tehnologije. Ukoliko želite da slušate muziku sa Vašeg telefona ili koristite navigaciju, sve ovo možete pratiti i na centralnom displeju vozila na kojem se podaci preslikavaju.

SMARTLINK+ FUNKCIJE

Apple Car Play - Najbolje iPhone iskustvo na točkovima

Apple CarPlay je pametniji, sigurniji način korišćenja iPhona u automobilu. CarPlay preuzima funkcije koje želite da koristite na Vašem telefonu iPhone i preslikava na displej vozila.

Android Auto - prave informacije za svako putovanje

Android Auto proširuje Android platformu u vozilo. Koristite poznate aplikacije i funkcije na ekranu Vašeg vozila. Vaše putovanje će biti lakše i bezbednije.

MirrorLink™ - Aplikacije se preslikavaju na ekran vozila

MirrorLink™ instaliran na odgovarajući infotainment sistem, omogućava da kompatibilni pametni telefoni mogu preslikavati sadržaj na ekran vozila. Ovo je nov način upotrebe, na primer navigacije ili slušanja muzika iz telefona.

Lista kompatibilnih uređaja

Pogledajte listu mobilnih uređaja (telefona, tableta i konzola za igru) koji su kompatibilni sa ugrađenim ŠKODA infotainment sistemima (Bluetooth handsfree, Bluetooth audiostreaming, MirrorLinkTM, itd.).

MyŠKODA App

MyŠKODA je mobilna aplikaciija koja će Vam kao ŠKODA klijentu pomoći u raznim dnevnim situacijama i to ne samo u vezi Vašeg automobila. Možete pogledati digitalnu verziju uputstva za upotrebu vozila, puno video tutorijala, možete se povezati sa omiljenim dilerom i koristiti mnoštvo usluga.

ŠKODA Connect App

ŠKODA Connect aplikacija će povezati Vaš telefon ili pametni sat sa Vašom ŠKODOM. Sve usluge su povezane sa aktiviranim paketima usluga : Infotainment Online ili Care Connect.

ŠKODA OneApp

OneApp je aplikacija koja grupiše više korisnih funkcija. OneApp ne pomaže samo da budete u toku sa statusom vozila već se može koristiiti kao multimedijalni alat, za navigaciju ili za proveru vremenskih prilika.

ŠKODA LittleDriver

Little Driver je edukativna igrica za decu I roditelje. Tokom puta, dete vidi podatke iz voozila na svom tabletu. Na kraju igre prerformanse se boduju i nagrađuju zanimljivim sadržajima.