Škoda ovlasceni servis Sabac

AKD DRIVE ŠKODA Servis

Redovno održavanje i popravke

AKS Drive servis pružiće Vam usluge održavanja vozila u garanstnom i vangarantnom roku ali i druge usluge koje će osigurati dug vek i odlične performanse Vašeg automobila.

Stalna briga oo kupcu

Briga o našim kupcima ne prestaje kada prodamo automobil. AKS Drive ŠKODA ovlašćeni servis će uvek brinuti o Vašem vozilu tako da ćete biti njime zadovoljni.

Montaža dodatne opreme

Nudimo Vam uslugu profesionalne montaže Originalne dodatne opreme ŠKODA kao što su krovni nosači, sigurnosne brave menjača, tempomata, auto alarma i vučnih kuka. Naši mehaničari će montirati opremu na najprecizniji način i prema instrukcijma proizvođača.

Škoda ovlasceni servis Sabac

ŠKODA Pomoć na putu

Ukoliko budete imali probleme na putu sa Vašim ŠKODA vozilom, nebitno da li je razlog nezgoda ili tehnički kvar, uvek možete kontaktirati ŠKODA Pomoć na putu. Operator će Vam obezbediti pomoć ili pomoći da sami rešite problem.

Aplikacija MyŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija koja će Vam pomoći u svakodnevnim situacijama ne samo u vezi automobila. Tu ćete naći digitalnu verziju uputstva za upotrebu, veliki broj video uputstava a možete i povezati aplikaciju sa Vašim omiljenim serviserom i koristiti različite usluge.

Škoda ovlasceni servis Sabac

Servis : O servisu

Kompletne servisne usluge koje možete dobiti u okviru našeg poslovno-servisnog centra su:
 

 • Prodaja originalnih rezervnih delova
 • Mehaničarske usluge popravke
 • Autoelektrika
 • Autoelektronika
 • Optička reglaža trapa
 • Vulkanizerski servis
 • Automatska perionica
 • Limarski i farbarski radovi
 • Tehnički pregled ispravnosti vozila
 • Registracija i redovno osiguranje vozila
 • Servisne akcije

Imajući u vidu koliko Vam je ispravnost i bezbednost Vašeg vozila bitna, a da bi smo naše usluge učinili što pristupačnijim, kontinuiranim akcijama pokušavamo da odgovorimo na sve Vaše zahteve i pri tom smanjimo troškove održavanja Vašeg ljubimca. Na Vam je samo da ispratite aktuelne servisne akcije koje AKS DRIVE sprovodi, a mi Vam garantujemo kvalitet i višak novca u Vašem nočaniku.


Zakazivanje servisa

Svim korisnicima naših usluga omogućili smo da servis svog vozila zakažu i obave u terminu kada to njima odgovara. Zakazivanje servisa je moguće obaviti elektronskim putem ili jednim telefonskim pozivom, na Vama je da izaberete.

Veliki broj zadovoljnih klijenata ukazuju na veliku profesionalnost u radu, orjentisanost ka kvalietu i kontinuiranom unapređenju naših usluga.

Jednostavno rečeno, za sve što Vam je potrebno od usluga da bi Vaš automobil bio besprekoran, Vi zadovljni, možete se obratiti u naš poslovno-servisini centar. Mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje. Očekujemo Vas!

 

 

Najnovije vesti

Sve vesti